Vestiare structură metalică Comuna Frumușeni Arad

Pentru Comuna Frumușeni, Arad, în 2021, Bumerang a finalizat un proiect complex și complet, reprezentând o construcție cu dimensiunile de 4 metri lățime și 15 metri lungime, care a inclus proiectare, uzinaj metal, montaj metal și utilizarea de panouri sandwich termoizolante. Acest proiect a implicat, de asemenea, instalații sanitare și termice, precum și compartimentări interioare cu rigips realizate integral de Bumerang.

Firma noastră a gestionat fiecare aspect al proiectului, oferind Comunei Frumușeni o soluție la cheie, cu toate utilitățile necesare. De la proiectare la realizarea efectivă și finalizarea construcției, Bumerang a furnizat o construcție complet funcțională și pregătită pentru utilizare.

Comuna Frumușeni a beneficiat astfel de serviciile integrate și profesionale ale Bumerang, contribuind la dezvoltarea infrastructurii locale în localitate. Acest proiect reprezintă un exemplu elocvent al capacităților extinse ale Bumerang în gestionarea proiectelor complexe de construcții industriale sau pentru evenimente culturale, sportive sau de altă natură.

BeneficiarComuna Frumușeni, județul Arad
Anul2021
Dimensiunea4,00m x 15,00m
TipVestiar cu structură metalică
LocațiaFrumușeni, Arad