2xCupole Biserica Giroc Timiș

Pentru Parohia Giroc, în anul 2021, Bumerang a realizat un proiect distinctiv reprezentat de două construcții complexe cu un diametrul de 8,4 metri și o înălțime de 5,4 metri. Acest proiect evidențiază profesionalismul și priceperea Bumerang în execuția de confecții metalice.

Proiectul pentru Parohia Giroc a presupus o abordare atentă și specializată, reflectată în detaliile complexe ale construcției. Fiecare aspect al proiectului a fost gestionat cu precizie pentru a îndeplini nevoile specifice ale noii construcții ce aparține Parohiei Giroc. Structura finală, cu dimensiuni impresionante pentru o astfel de proiect metalic și detaliile bine elaborate, reprezintă un exemplu deosebit al abilităților și dedicării Bumerang în furnizarea de soluții de înaltă calitate în domeniul confecțiilor metalice pentru construcții culturale și de cult.

Parohia Giroc a beneficiat astfel de un parteneriat de încredere cu Bumerang, obținând o construcție adaptată nevoilor sale specifice, proiect care evidențiază calitatea serviciilor oferite de firma noastră.

BeneficiarParohia Giroc
Anul2021
Dimensiuneadiametru 8,40m, înălțimea 5,40m
TipCupole biserică
LocațiaGiroc, Timiș