Istoric

S.C. BUMERANG S.R.L. începe activitatea în 1994, în comuna Balinţ, judeţul Timiş, într-un fost cămin cultural dezafectat având o suprafaţă de 105 mp. Obiectul principal de activitate era confecţionarea de produse din material plastic şi structuri metalice acoperite cu folie polyplan Sattler, importată din Austria. În 1998, societatea îşi schimbă sediul şi punctul de lucru în comuna Remetea Mare, la 6 km de Timişoara. Cu multă muncă, perseverenţă si eforturi considerabile se lucrează la modernizarea spaţiilor de producţie, ceea ce permite extinderea pieţei de desfacere a companiei.

În 2008, societatea primeşte certificarea sistemului de management al calităţii conform standardului SR EN ISO 9001:2008 și în anul 2012 certificarea SR EN ISO 14001:2005.

Compania are în prezent o suprafaţă de producţie de peste 5000 mp, reprezentând halele de producţie şi clădirile de birouri şi un total de 12 000 mp platforme betonate şi spaţii împrejmuite, iar numărul mediu de angajaţi este de 48 persoane.

 

“Ca administrator al firmei consider că meritele pentru dezvoltarea capitalului şi renumelui BUMERANG se datoreaza simplităţii, modestiei, ambiţiei si perseverenţei. De asemenea, înţelegerea şi sprijinul angajaţilor şi colaboratorilor mei a contat foarte mult. Convingerea mea fermă este că prin calitatea lucrărilor, preţul acceptabil şi respectul pe care îl avem pentru fiecare client în parte, succesul firmei va fi asigurat şi în viitor.”

Administrator,
Nistor Garaş

Disponibilitate

Suntem disponibili pentru planurile tale

Angajati calificati

O echipa de specialisti in domeniu

Preturi corecte

Iti oferim cel mai bun raport calitate‑pret

Transparenta

Toate detaliile lucrarilor iti sunt disponibile

MISIUNE

MISIUNEA societăţii s-a materializat în timp transformând într-o perioadă relativ scurtă viziunea în realitate. BUMERANG îşi propune să surprindă piaţa prelatelor din România prin abordarea îndrăzneaţă a proiectelor, ritmul susţinut şi adaptabilitate la cerinţele pieţei. Prioritatea noastră este aceea de a oferi clienţilor garanţia executării şi livrării unor produse de un nivel calitativ superior cu preţuri competitive.

Încă de la început, misiunea BUMERANG a fost să se impună pe piaţa prin crearea unui nou concept în materie de acoperiri cu prelate PVC. Rezultatele au fost pe măsura deoarece am oferit clienţilor noştri servicii complete, la cele mai înalte standarde de calitate.

BUMERANG îşi propune să devină un deschizător de drumuri şi să se menţină cu un pas înaintea competitorilor direcţi prin oferirea de soluţii inovatoare în domeniul acoperirilor cu prelate PVC.

Astăzi, profesionalismul, calitatea serviciilor oferite şi poziţionarea corectă pe piaţa au transformat marca BUMERANG dintr-o viziune în reperul excelenţei în domeniul prelatelor PVC.

VIZIUNE

VIZIUNEA inovatoare care defineşte BUMERANG este ca prin serviciile oferite, această marcă să-şi menţină poziţia de lider şi în acelaşi timp să educe piaţa de prelate PVC din România. Ne propunem să promovăm un concept definit pe criterii de eleganţa şi calitate, dezvoltând proiecte care să îmbine randamentul cu estetica şi cu nevoile clienţilor noştri. Pentru aceasta, dorim să implementăm strategii de creştere a competitivităţii care să contribuie la creşterea calităţii produselor oferite, extinderea gamei de produse confecţionate, creşterea gradului de precizie dimensională a produselor, îmbunătăţirea raportului calitate/preţ şi reducerea termenelor de execuţie a produselor.

CERTIFICARI