Instalare și mentenanță


prelate auto, baloane presostatice și structuri metaliceLa Bumerang SRL, instalarea și mentenanța reprezintă ultimul, dar un pas crucial și este abordat cu o seriozitate deplină și rigurozitate de echipele noastre de profesioniști. Ne angajăm să livrăm lucrările finalizate către clienții noștri numai după ce acestea trec printr-un proces meticulos de recepție calitativă, respectând întocmai etapele stabilite și utilizându-ne expertiza pentru a asigura implementarea corespunzătoare.

Pentru a ne asigura că fiecare proiect livrat corespunde standardelor noastre ridicate, lucrăm îndeaproape cu reprezentanții beneficiarilor în cadrul etapelor de utilizare. Colaborăm strâns și efectuăm testele necesare împreună cu persoana desemnată din partea beneficiarului, astfel încât să garantăm că fiecare detaliu este pus în aplicare, conform cerințelor specifice.

Oferta noastră de servicii include nu doar instalarea inițială, ci și un angajament de a oferi suport continuu. Asigurăm asistență telefonică 24/24 pentru toate lucrările realizate, punând la dispoziția clienților noștri resursele și expertiza noastră pentru a răspunde prompt și eficient la orice întrebări sau probleme ce pot apărea în legătură cu baloanele presostatice, structurile metalice, arhitecturile din pânză, corturile sau terasele implementate.

La Bumerang SRL din Timișoara, ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare aspect al proiectului, de la proiectare, realizare, instalare și până la mentenanță, pentru a asigura că toate serviciile noastre sunt livrate cu cea mai înaltă calitate și că clienții noștri sunt pe deplin mulțumiți de rezultatele obținute.

Montaj balon presostatic


Montaj hală metalică


Montaj teren multisport

Experiență+ 30 de ani
Clienți+ 1.000
Proiecte realizate+ 10.000
Disponibilitate24ore/7zile