Compania noastră oferă consultanță clienților săi prin intermediul unei echipe competente, capabilă să preia și să administreze sarcinile primite, fiind recomandați de rezultatele remarcabile și de responsabilitatea de care dau dovadă.

În decursul a 25 de ani , am dobândit experiența necesară pentru a ne îndruma clienții pe parcursul întregului proiect, inclusiv partea financiară, organizare a șantierului, planificare conceptuală, proiect tehnic, supraveghere a lucrărilor, managementul proiectului.

Promptitudinea, flexibilitatea și acuratețea soluțiilor pe care le oferim sunt concepte pe care le respectăm întotdeauna pentru a asigura calitatea serviciilor noastre.

Echipa noastră este formată din ingineri experimentați care stăpânesc domeniul și care evoluează în permanență datorită complexității proiectelor elaborate.

Bumerang deține un important portofoliu de proiecte cu grad ridicat de complexitate, iar prin profesionalism și dedicare, echipa a reușit pe parcursul a 25 de ani de experiență, să câștige încrederea clienților săi prin proiecte bine realizate și perfect adaptate nevoilor beneficiarilor.

Proiectele noastre respectă standardele de calitate, legislația și toate normele metodologice în vigoare.

CONFECȚII METALICE

Uzinarea elementelor se va realiza în atelierul de confecții metalice propriu. La realizarea subansamblelor se utilizează materialele specificate în proiectul tehnic..

În procesul de uzinare este antrenat personal calificat (lăcătuși, sudori certificați, inginer sudor european, RTE), precum și utilaje de ultimă generație (plasmă debitare automată, roboți sudură automată, aparate de sudură tip MIG-MAG, mașini de roluit profile).

Toate operațiile de uzinare, începând de la scoaterea materialelor din depozit, sudare, asamblare, grunduire, vopsire sunt însoțite de procese verbale și fișe de uzinaj, atașate la cartea tehnică a construcției pentru fiecare lucrare executată. Sudurile de rezistență sunt marcate de poansonul fiecărui sudor în parte și vor fi însoțite de buletine de examinare cu lichide penetrante. Toate operațiile de sudare sunt verificate de un inginer sudor atestat european, societatea noastră fiind certificată în corespondență cu ISO 3834 Part 2 – Doc IAB 34  pentru sudare de structuri metalice.

MEMBRANĂ PVC

Confecționarea membranelor PVC se face într-un spațiu închis și curat, pentru a împiedica defecte de asamblare a fâșiilor. Sudarea fâșiilor se face cu mașini de sudură cu curenți cu înaltă frecvență. În prezent, Bumerang deține 2 mașini de sudare automată cu putere de 20 kW fiecare. Pentru debitarea fâșiilor de membrană PVC, se utilizează un plotter de ultimă generație cu bandă transportatoare.

Recent, am achiziționat și un plotter pentru print de mari dimensiuni, astfel putem realiza membrane printate la orice dimensiune solicitată de client.

Ultimul pas, dar unul foarte important, care este tratat cu seriozitate și profesionalism de către echipele noastre este instalarea. Toate lucrările noastre sunt predate către clientul final la terminarea lucrărilor în baza unui proces verbal de recepție calitativă și numai după parcurgerea etapelor de utilizare împreună cu persoana desemnată din partea beneficiarului.

La toate lucrările noastre oferim asistență telefonică 24/24.