2 x Baloane presostatice Oasis Sports & Leisure

Baloanele presostatice realizate în 2010 pentru Complexul „Oasis Sports & Luxury” din București, reprezintă soluții inovatoare și funcționale pentru acoperirea terenurilor de tenis și minifotbal, oferind beneficiarului facilități multiple pentru practicarea sportului.

Primul balon, cu dimensiunile de 35.00 metri lățime și 35.50 metri lungime, a fost proiectat pentru acoperirea a două terenuri de tenis. Acest balon utilizează o dublă membrană presostatică, oferind o protecție optimă pentru terenurile de tenis împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.

Cel de-al doilea balon, având dimensiunile impresionante de 42.00 metri lățime și 43.50 metri lungime, a fost destinat acoperirii a două terenuri de minifotbal. Acest balon utilizează tot o simplă membrană presostatică, furnizând un mediu protejat și controlat pentru practicarea fotbalului, indiferent de vremea de afară.

Ambele baloane sunt rezultatul tehnologiei avansate și au fost concepute pentru a satisface nevoile specifice ale sportivilor și ale complexului sportiv, oferind un spațiu confortabil și adaptat pentru activități sportive în orice condiții atmosferice.

BeneficiarOasis Sports & Leisure
Anul2010
Dimensiune balon 135,00 m x 35,50 m
AcoperireTerenuri Tenis
Dimensiune balon 242,00 m x 45,50 m
AcoperireTerenuri Minifotbal
LocațiaBucurești