Baloane Presostatice Kato Service Ploiești

Pentru SC KATO SERVICE SRL din Ploiești, Bumerang a realizat în 2014 două proiecte distincte de baloane presostatice, fiecare având o destinație specifică.

Primul proiect a constat în realizarea unui balon presostatic cu o dimensiune de 16.00 metri lățime și 30.00 metri lungime, proiectat pentru acoperirea unui teren de tenis. Acest balon a fost construit cu o simplă membrană presostatică, oferind protecție terenului de tenis și facilitând practicarea acestui sport în orice condiții meteorologice.

Al doilea proiect a presupus realizarea unui alt balon presostatic, cu dimensiunile de 20.00 metri lățime și 40.00 metri lungime, destinat acoperirii unui teren de fotbal. Similar cu primul, acest balon a fost construit cu o simplă membrană presostatică, oferind un mediu protejat și adecvat pentru terenul de fotbal.

KATO SERVICE SRL din Ploiești a beneficiat astfel de două soluții moderne și funcționale pentru acoperirea terenurilor sportive, furnizate de către Bumerang. Aceste proiecte au evidențiat capacitatea companiei noastre de a oferi soluții adaptate și personalizate pentru diversele nevoi ale infrastructurii sportive locale.

BeneficiarKato Service SRL
Anul2014
Dimensiune balon 116,00m x 30,00m
AcoperireTeren Tenis
Dimensiune balon 220,00m x 40,00m
AcoperireTeren Minifotbal
LocațiaPloiești